fbpx

PROGRAMARE ONLINE

Faceti o programare online si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.

FACETI O PROGRAMARE
vopsire auto
vopsea auto

Vopsitorie auto

Masina dumneavoastra reprezinta unul dintre cele mai importante active si asta va motiveaza sa fiti foarte selectiv atunci cand vine vorba de serviciile de vopsitorie auto. Asadar, cum se face o vopsire auto de calitate?

In primul rand, ne asiguram ca va intelegem punctul de vedere. Ofertele noastre de vopsire auto sunt dinamice si flexibile. Lucram impreuna cu dvs. pentru a fi siguri ca suntem pe aceeasi frecventa si ne aliniem munca in functie de viziunea dumneavoastra, reusind astfel sa proiectam rezultatul dorit asupra masinii dvs.

Dupa ce stabilim obiectivele, fie ca este vorba de vopsire auto sau detailing auto, putem sti cu exactitate cat costa sa vopsiti o masina si cat dureaza.

Suntem de parere ca este nevoie de comunicare onesta si corectitudine pentru a construi o relatie de lunga durata cu clientii nostri.

Preturi

Manopera vopsitorie 100 RON/ora

DE CE SUNTEM ALTFEL

Oferim o gama completa de servicii de reparatie si intretinere proprietarilor de vehicule in Barlad, jud. Vaslui. Va putem ajuta cu tot felul de interventii, de la schimbul de ulei pana la schimbarea motorului. Fiind un service multimarca, putem rezolva probleme atat la marci straine, cat si la cele autohtone.

 • Noi ne dorim sa ne aliniem munca in functie de viziunea dumneavoastra.
 • La noi, aveti parte de preturi si lucrari transparente.
 • Noi prestam servicii variate si de cea mai inalta calitate.
 • Noi investim constant in dezvoltarea echipei si a echipamentelor de care dispunem.
 • Noi va oferim garantie pentru lucrarile efectuate.

INTREBARI FRECVENTE

 • Este necesar detailingul auto?

  Recomandam proceduri de detailing auto doar atunci cand vopseaua masinii prezinta usoare urme de uzura.

 • Exista diferente de culoare dupa revopsirea unui element?

  In urma revopsirii unui element nu exista diferente de culoare. Pentru fiecare lucrare de vopsitorie auto se foloseste vopsea care are acelasi cod de culoare cu cel indicat de producator.

 • Care este costul revopsirii unui element?

  Costul revopsirii unui element de caroserie aflat in stare tehnica buna (nu necesita lucrari de tinichigerie) este de 300 RON. In acest pret intra manopera si materialele necesare.

2019 © SMARTservice