fbpx

PROGRAMARE ONLINE

Faceti o programare online si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.

FACETI O PROGRAMARE
geometrie roti
unghi de fuga

Geometrie roti

SMARTservice Barlad este una dintre putinele locatiile in zona de nord-est care sa va poata oferi o verificare completa a geometriei rotilor. Totodata, va putem oferi si un serviciu complet de ajustare geometrie 3D a rotilor.

Suprafata neregulata/inegala a drumurilor pe care circulam, cauzata de gaurile in asfalt si de obstacole, poate provoca probleme. Acestea se pot manifesta la nivelul sistemul de directie si suspensie a vehiculului dumneavoastra.

Cu toate acestea, cu ajutorul echipamentele noastre de geometrie a rotilor 3D de ultima generatie, noi va putem diagnostica si rezolva o varietate de probleme care pot aparea la autovehicule si autoutilitare sub 3.5t.

Pe langa o manevrabilitate si o siguranta sporita la volan, un unghi de fuga corect al rotilor automobilului previne uzura prematura si nesimetrica a anvelopelor. Totodata, problemele de ordin tehnic care pot aparea pot fi evitate in acest mod.

Astfel ca reglarea geometriei rotilor la parametri normali de catre specialistii nostri, utilizand tehnologia de ultima generatie de care dispunem, va poate scapa de costuri nedorite. Si mai important, o geometrie roti corecta va poate feri de accidente sau de un consum ridicat al automobilului.

Preturi

Geometrie roti fata 120 RON
Geometrie roti spate 120 RON
Geometrie roti fata+spate 150 RON

CE NE FACE ALTFEL

Oferim o gama completa de servicii de reparatie si intretinere proprietarilor de vehicule in Barlad, jud. Vaslui. Va putem ajuta cu tot felul de interventii, de la schimbul de ulei pana la schimbarea motorului. Fiind un service multimarca, putem rezolva probleme atat la marci straine, cat si la cele autohtone.

 • Noi ne dorim sa ne aliniem munca in functie de viziunea dumneavoastra.
 • La noi, aveti parte de preturi si lucrari transparente.
 • Noi prestam servicii variate si de cea mai inalta calitate.
 • Noi investim constant in dezvoltarea echipei si a echipamentelor de care dispunem.
 • Noi va oferim garantie pentru lucrarile efectuate.

INTREBARI FRECVENTE

 • Cand ar trebui sa ajustez directia (geometria rotilor)?

  Lovirea un obstacol, uzura neuniforma a anvelopelor sau deplasarea intr-o anumita directie sunt simptome ale unui unghi de fuga incorect. In ciuda faptului ca volanul se afla in pozitie centrala, aceste lucruri indica faptul ca aveti nevoie de o aliniere a rotilor.

 • Care e diferenta dintre reglarea unghiului de fuga si echilibrarea rotilor?

  Reglarea geometriei rotilor presupune verificarea si ajustarea unghiurilor pe care rotile le formeaza fata de celelalte roti si de directia de mers. Echilibrarea rotilor se refera la eliminarea vibratiilor la viteze de peste 100 km/h determinate de un dezechilibru al masei pe intreaga suprafata de rulare.

 • Ce tip de echipament folosim?

  Pentru reglarea unghiului de fuga cu o inalta precizie, folosim echipamente de ultima generatie create in Statele Unite. Brand-ul pe care il folosim este John Bean, modelul Visualiner 3D Pro32, folosite si in cadrul service-urilor auto dedicate.

2019 © SMARTservice