fbpx

PROGRAMARE ONLINE

Faceti o programare online si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.

FACETI O PROGRAMARE
itp barlad
statie itp barlad

ITP

ITP-ul sau Inspectia Tehnica Periodica este o verificare tehnica amanuntita si obligatorie in Uniunea Europeana, care are scopul de a se asigura ca autovehiculele circula pe sosea in conditii de inalta siguranta, dar si de a proteja mediul inconjurator prin respectarea normelor de poluare.

Valabilitate ITP
O verificare ITP se face o data la 3 ani in cazul masinilor noi, o data la 2 ani pentru cele de pana la 12 ani vechime si o data la un an pentru autovehicule cu o vechime de peste 12 ani. Pe site-ul Registrului Auto Roman, puteti verifica daca ITP-ul masinii dvs. a fost inregistrat in baza de date.

Nu ati gasit nimic pe net despre ITP Barlad?
SMARTservice Barlad dispune de o statie ITP pentru autovehicule sub 3.5 tone, autorizata de RAR (Registrul Auto Roman), dotata cu echipamente de ultima generatie, pentru a ne asigura ca masina dumneavoastra va putea trece aceasta inspectie cu brio.

Preturi

ITP autoturism 150 RON
ITP SUV 4x4 150 RON
ITP autoutilitare 170 RON

CE NE FACE ALTFEL

Oferim o gama completa de servicii de reparatie si intretinere proprietarilor de vehicule in Barlad, jud. Vaslui. Va putem ajuta cu tot felul de interventii, de la schimbul de ulei pana la schimbarea motorului. Fiind un service multimarca, putem rezolva probleme atat la marci straine, cat si la cele autohtone.

 • Noi ne dorim sa ne aliniem munca in functie de viziunea dumneavoastra.
 • La noi, aveti parte de preturi si lucrari transparente.
 • Noi prestam servicii variate si de cea mai inalta calitate.
 • Noi investim constant in dezvoltarea echipei si a echipamentelor de care dispunem.
 • Noi va oferim garantie pentru lucrarile efectuate.

INTREBARI FRECVENTE

 • Ce se intampla in cazul in care am ITP expirat?

  In cazul in care se constata ca un autovehicul nu corespunde tehnic sau daca are ITP-ul expirat, conducatorul auto se poate alege cu o amenda (cumulata) care poate ajunge la 5800 de RON. Pe langa asta, certificatul de inmatriculare se va suspenda si placile de inmatriculare sunt retinute de catre politie, masina mai putand fi deplasata doar pe platforma.

 • Ce verificari include Inspectia Tehnica Periodica?

  Eficienta sistemului de suspensie, a sistemului de franare, starea anvelopelor si a luminilor, dar si emisiile de noxe sunt cateva dintre verificarile efectuate in cadrul unei Inspectii Tehnice Periodice. Pe langa acestea, se efectueaza si o verificare estetica (parbriz, caroserie, culoare, rugina), dar si a elementelor de articulatie, precum capete de bara, bucse, caseta de directie, bielete, etc.

 • Ce documente sunt necesare pentru verificarea ITP?

  In momentul in care veniti cu masina la noi pentru verificarea ITP, trebuie sa prezentati urmatoarele acte: CIV (cartea de identitate a vehiculului) in varianta originala sau o copie conform cu originalul, certificatul de inmatriculare in original, asigurarea obligatorie RCA (raspundere civila auto) valabila si buletinul/cartea de identitate a persoanei care se va prezenta cu autovehiculul.

2019 © SMARTservice