fbpx

DESPRE NOI

SMARTservice Barlad este un atelier auto dotat cu echipamente de ultima generatie si care se mandreste cu o echipa de tehnicieni auto cu o vasta experienta in domeniu, gata mereu sa rezolve toate problemele care pot aparea la masina dumneavoastra.

Oferim o gama variata de servicii posesorilor de autoturisme si autoutilitare sub 3,5 tone atat din zona Barlad, cat si din zonele apropiate (Tecuci, Vaslui, Bacau, Husi, Podu Turcului, Adjud, Murgeni).

MISIUNE

Avem misiunea de a ajuta clientii nostri sa aiba grija si sa prelungeasca durata de viata a automobilelor lor, oferind servicii de cea mai inalta calitate, intr-un mod transparent atat cu privire la lucrarile efectuate, cat si la preturile oferite.

VIZIUNE

SMARTservice Barlad va fi atelierul auto preferat din zona Barlad – Vaslui, prin oferirea de servicii exceptionale ce depasesc asteptarile clientilor.

VALORI

Seriozitate
Aplecare catre nevoile clientilor
Inovatie
Transparenta

DE CE SUNTEM ALTFEL

 • Noi ne dorim sa ne aliniem munca in functie de viziunea dumneavoastra.
 • Noi investim constant in dezvoltarea echipei si a echipamentelor de care dispunem.
 • Noi prestam servicii variate si de cea mai inalta calitate.
 • La noi, aveti parte de preturi si lucrari transparente.
 • Noi va oferim garantie pentru lucrarile efectuate.
placute frana
verificare ulei
geometrie roti
%
CLIENTI SATISFACUTI
MASINI REPARATE PE ZI
MASINI REPARATE
SURUBURI STRANSE
 • "Am fost placut surprins de primirea calduroasa si de profesionalismul de care au dat dovada. Recomand cu incredere!"

  Andrei Nita
 • "Service nou si cu servicii bune, foarte amabili si au si cafea bonus pentru clienti 🙂 Am nimerit intamplator, fiind in drum spre Albita. Nu s-a pus problema de programare, chiar daca a fost vorba despre montarea unor aparatori de noroi, am fost servit cu placere."

  Eduard Mitrofan
 • "Profesionisti. Multumim, Echipei Smart! Frumos, impecabil lucrat"

  Irina Serghie

SERVICII OFERITE

MECANICA AUTO

Toate problemele de ordin mecanic pot fi rezolvate de catre tehnicienii nostri priceputi. Va putem comanda piese de schimb originale, aftermarket sau putem monta piesele dvs.

MONTAT PARBRIZE

Daca vehiculul dumneavoastra a fost implicat intr-un accident si parbrizul necesita inlocuire urgenta, sau vreti sa va schimbati parbrizul din cauza unei crapaturi, la noi se poate rezolva rapid si usor.

POLISH FARURI

Permiteti echipei noastre profesioniste sa aiba grija de farurile masinii dvs. pentru a le reda stralucirea dinainte, dar si pentru a le conferi raza de actiune initiala.

ACUM PUTETI REALIZA O PROGRAMARE ONLINEFACETI O PROGRAMARE

2019 © SMARTservice