fbpx

PROGRAMARE ONLINE

Faceti o programare online si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.

FACETI O PROGRAMARE
Polishare faruri
Diferente inainte si dupa reconditionare far

Polish faruri

E clar ca lumina zilei ca pentru fiecare masina, farurile sunt o componenta vitala. Daca ai observat in timpul vreunui drum de noapte ca vizibilitatea farurilor masinii a scazut, trebuie sa stii ce ai de facut. Particulele de praf, poluarea, intemperiile si inghetul, sunt doar o parte din factorii care degradeaza farurile unei masini. Ele devin mate, iar vizibilitatea in drum are de suferit.

Nu-ti pune siguranta in joc: e timpul sa duci masina la service pentru un polish faruri!

La SMARTservice Barlad beneficiezi de servicii polish faruri de cea mai buna calitate. De ce? Pentru ca punem pret pe siguranta in trafic, si folosim cele mai eficiente produse ca sa redam farurilor transparenta si claritatea pe care nu au avut-o niciodata.

Efectuam polisharea farurilor cu atentie, pentru rezultate de exceptie, ca sa iti deschidem toate drumurile.  Redam farurilor masinii parametrii de iluminare de care ai nevoie pentru un drum sigur si confortabil.

Vino la SMARTservice Barlad pentru un polish faruri si vei vedea diferenta.  Apeleaza-ne pentru polishare faruri profesionala si vei avea o masina agera de partea ta.

Preturi

Reconditionare faruri 200-250 Ron

CE NE FACE ALTFEL

Oferim o gama completa de servicii de reparatie si intretinere proprietarilor de vehicule in Barlad, jud. Vaslui. Va putem ajuta cu tot felul de interventii, de la schimbul de ulei pana la schimbarea motorului. Fiind un service multimarca, putem rezolva probleme atat la marci straine, cat si la cele autohtone.

 • Noi ne dorim sa ne aliniem munca in functie de viziunea dumneavoastra.
 • La noi, aveti parte de preturi si lucrari transparente.
 • Noi prestam servicii variate si de cea mai inalta calitate.
 • Noi investim constant in dezvoltarea echipei si a echipamentelor de care dispunem.
 • Noi va oferim garantie pentru lucrarile efectuate.

INTREBARI FRECVENTE

 • Cat rezista un polish pentru faruri?

  In general, restaurarea farurilor dureaza intre 10 luni si 3 ani, in functie de diversi factori precum tipul de lentila, tipul de material de etansare, conditiile de mediu si intretinerea efectuata pe vehicul.

 • Cum se calculeaza costul final al reconditionarii farurilor?

  Pretul reconditionarii farurilor se calculeaza si in functie de dificultatea lucrarii, respectiv in cazul in care trebuie demontate alte elemente de caroserie pentru a putea reconditiona farurile, atunci se adauga la pretul reconditionarii si manopera pentru demontatul si montatul elementelor de caroserie.

 • Cat dureaza restaurarea farurilor?

  In mod normal o astfel de operatiune are o durata de aproximativ 90 de minute dar poate creste in functie de complexitatea lucrarii.

2019 © SMARTservice