fbpx

PROGRAMARE ONLINE

Faceti o programare online si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.

FACETI O PROGRAMARE
electrica auto
reparatii electrice auto

Electrica auto

Ai cautat pe Google ‘electrician auto barlad’ si nu ai gasit nimic satisfacator? Te-ai plictisit de schimbat electricieni auto?

Vesti bune! SMARTservice Barlad dispune de un electrician auto experimentat care va poate ajuta cu o varietate foarte larga de reparatii electrice auto.

Sistemul electric al masinii dumneavoastra este o retea complexa, ce necesita echipament de diagnosticare specializat in cazul in care apare o problema.

Electrica auto este un domeniu la mare cautare in zona de nord-est a tarii pentru ca din experienta noastra, se gasesc putini specialisti care sa ofere servicii de calitate intr-un atelier electric auto.

Tehnicienii nostri experimentati pot accesa cu ajutorul instrumentelor specializate datele vehicului dumneavoastra, iar prin intermediul unui proces strategic de diagnosticare va pot identifica cauza exacta a oricarei probleme de natura electrica.

Cele mai frecvente probleme ale sistemului electric sunt reprezentate de anumite defecte la alternator sau electromotor.

Bineinteles ca cea mai buna optiune in astfel de situatii este inlocuirea alternatorului sau a electromotorului insa, de multe ori, nu este si cea mai eficienta solutie din punct de vedere al costurilor.

Asa ca ne-am hotarat sa va oferim servicii de reparatii alternatoare si reconditionare electromotoare executate de electricienii nostri.

SMARTservice Barlad, fiind un atelier auto multimarca, ofera service electrica auto atat pentru marcile straine, cat si pentru cele autohtone. Va asteptam la locatia noastra de pe DN24 (E581) la iesirea din Barlad, inspre Vaslui, pe partea dreapta.

Preturi

Manopera electrica auto 120 RON/ora

CE NE FACE ALTFEL

Oferim o gama completa de servicii de reparatie si intretinere proprietarilor de vehicule in Barlad, jud. Vaslui. Va putem ajuta cu tot felul de interventii, de la schimbul de ulei pana la schimbarea motorului. Fiind un service multimarca, putem rezolva probleme atat la marci straine, cat si la cele autohtone.

 • Noi ne dorim sa ne aliniem munca in functie de viziunea dumneavoastra.
 • La noi, aveti parte de preturi si lucrari transparente.
 • Noi prestam servicii variate si de cea mai inalta calitate.
 • Noi investim constant in dezvoltarea echipei si a echipamentelor de care dispunem.
 • Noi va oferim garantie pentru lucrarile efectuate.

INTREBARI FRECVENTE

 • De ce se descarca repede bateria masinii?

  Acumulatorul masinii dumneavoastra nu este neaparat de vina, intrucat in multe cazuri, acest lucru intervine chiar si dupa inlocuirea bateriei. Cea mai frecventa cauza a descarcarii rapide sau a “furtului de curent electric” o reprezinta o defectiune la nivelul instalatiei electrice.

 • Cum sa aleg bateria auto?

  Bateriile auto, exceptandu-le pe cele premium (Varta Silver sau Bosch pe albastru — 5 stele), sunt foarte asemanatoare, astfel incat diferenta dintre acestea consta in pretul de achizitionare.
 • Cum se incarca bateriile auto?

  Cel mai bun mod de a incarca bateria masinii dumneavoastra este prin intermediul alternatorului din dotare. In schimb, daca vreti sa incarcati un acumulator auto, va recomandam sa folositi un incarcator lent pentru a evita deteriorarea bateriei si implicit, scurtarea duratei de viata a acesteia.

2019 © SMARTservice