fbpx

PROGRAMARE ONLINE

Faceti o programare online si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.

FACETI O PROGRAMARE
mecanica auto
mecanic auto

Mecanica auto

Nimic nu este mai suparator decat sa fiti in drum spre locul de munca, spre cei dragi sau spre destinatia dvs. de vacanta si dintr-o data sa se intampla ceva cu masina dumneavostra.

Daca un martor din bord se aprinde fara motiv, franele incep sa scoata un sunet deranjant sau motorul incepe sa ruleze neregulat, noi va putem ajuta. Va putem rezolva un spectru foarte larg de probleme care tin de mecanica auto, si vom face tot ce este necesar pentru a gasi o solutie potrivita nevoilor si bugetului dumneavoastra.

Un mecanic auto din echipa SMARTservice Barlad este gata mereu sa va ajute cu orice problema care poate aparea la masina dumneavoastra. Incepem de fiecare data printr-o verificare amanuntita a vehicului dumneavoastra pentru a identifica problema in cauza.

Fie ca aduceti masina la noi cu o problema grava, veniti pentru o verificare sau pentru o operatiune de intretinere, veti fi tratati cu deschidere si seriozitate. Haideti la noi pentru a beneficia de servicii de cea mai buna calitate.

Preturi

Manopera mecanica 80 RON/ora

CE NE FACE ALTFEL

Oferim o gama completa de servicii de reparatie si intretinere proprietarilor de vehicule in Barlad, jud. Vaslui. Va putem ajuta cu tot felul de interventii, de la schimbul de ulei pana la schimbarea motorului. Fiind un service multimarca, putem rezolva probleme atat la marci straine, cat si la cele autohtone.

 • Noi ne dorim sa ne aliniem munca in functie de viziunea dumneavoastra.
 • La noi, aveti parte de preturi si lucrari transparente.
 • Noi prestam servicii variate si de cea mai inalta calitate.
 • Noi investim constant in dezvoltarea echipei si a echipamentelor de care dispunem.
 • Noi va oferim garantie pentru lucrarile efectuate.

INTREBARI FRECVENTE

 • Cat dureaza reparatiile de tip mecanic?

  Timpul necesar pentru efectuarea unei reparatii complete a autovehicului dumneavoastra variaza in functie de problema constata si de disponibilitatea pieselor auto. Cel mai indicat este sa veniti la service-ul nostru, unde tehnicienii nostri va vor examina cu atentie vehiculul. Astfel va putem oferi o estimare exacta a timpului necesar si costului de reparatie.

 • Ce ar trebui sa verific regulat la masina mea?

  Exista numeroase elemente care trebuie verificate regulat la masina dumneavoastra, precum uleiul, franele, filtrele si lichidul de racire, etc. Insa pentru a sti cu exactitate cand fiecare dintre aceste consumabile/piese auto trebuie inlocuite, noi va recomandam sa verificati manualul de intretinere care insoteste masina dvs.
 • Care sunt cauzele pentru care masina mea nu porneste?

  Daca masina dumneavoastra nu mai porneste, nu inseamna neaparat ca problema este de ordin mecanic. Una din cauzele frecvente poate fi o defectiune la nivelul instalatiei electrice, respectiv faptul ca bateria este descarcata.
2019 © SMARTservice