fbpx

PROGRAMARE ONLINE

Faceti o programare online si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.

FACETI O PROGRAMARE

Reparatii electromotoare in Barlad dar si la distanta

De cele mai multe ori, defectiunile ce apar la sistemul electric al masinii dumneavoastra sunt date de componentele cheie ale acestuia, iar in cazul pornirilor deficitare poate fi vorba despre un electromotor defect.

La SMARTservice Barlad oferim servicii de reparatii electromotoare auto si nu numai, tehnicienii nostri reusind sa reconditioneze electromotoare de la marea majoritatea a vehiculelor si utilajelor agricole. Asadar, nici de electromotoare moto sau electromotoare tractor nu ne ferim.

Daca masina dumneavoastra deja a fost diagnosticata si va confruntati cu defectiuni ale electromotorului, puteti intra in legatura cu unul dintre consultantii nostri pentru a gasi cea mai rapida solutie in vederea obtinerii de utilitate.

Putem procesa comenzi din toata tara prin intermediul firmelor de curierat.

Suna acum pentru a intra in legatura directa cu noi!
Suntem disponibili in fiecare zi!

0758 137 837

Atunci cand discutam despre servicii de reparatii electromotoare, scopul nostru este de a reduce costurile pentru client. De cele mai multe ori, se poate realiza reconditionarea electromotorului, inlocuirea fiind necesara doar in cazul electromotoarelor extrem de uzate.

Reparatia unui electromotor poate implica inlocuirea rotorului, a statorului, a solenoidului, a carbunilor sau a rulmentilor. Dupa testarea electromotorului si identificarea defectului acestuia, un consilier va va contacta si veti primi o cotatie pentru repararea electromotorului.

Electromotorul (demarorul) este o piesa electrica auxiliara care are rolul de a porni motorul termic prin obtinerea unei turatii minime de pornire. Aceasta componenta este un dispozitiv electomagnectic care invarte volanta si angreneaza motorul termic

Preturi

Manopera electrica auto 80 RON/ora

CE NE FACE ALTFEL

Oferim o gama completa de servicii de reparatie si intretinere proprietarilor de vehicule in Barlad, jud. Vaslui. Va putem ajuta cu tot felul de interventii, de la schimbul de ulei pana la schimbarea motorului. Fiind un service multimarca, putem rezolva probleme atat la marci straine, cat si la cele autohtone.

 • Noi ne dorim sa ne aliniem munca in functie de viziunea dumneavoastra.
 • La noi, aveti parte de preturi si lucrari transparente.
 • Noi prestam servicii variate si de cea mai inalta calitate.
 • Noi investim constant in dezvoltarea echipei si a echipamentelor de care dispunem.
 • Noi va oferim garantie pentru lucrarile efectuate.

INTREBARI FRECVENTE

 • Din ce este compus un electromotor?

  Un demaror este compus in principal dintr-un motor electric de curent continuu si un sistem de cuplare. Pentru pornirea motorului, demarorul se cupleaza cu roata dintata pozitionata pe volanta motorului prin intermediul unui pinion. Angrenarea dintre pinionului demarorului si coroana dintata a volantei nu este permanenta, ci are loc doar in momentul pornirii.

  Componentele electromotorului sunt: carcasa, ansamblu pinion de angrenare – cuplaj unisens si arc de revenire, rotor, stator, suport perii, solenoid (bobina) de cuplare.

 • De ce masina porneste mai greu iarna?

  Atunci cand temperatura exterioara este scazuta, demarorul consuma mai multa putere pentru pornirea motorului termic. Pornirea la rece este mai dificila din cauza vascozitatii uleiului de lubrifiere, asadar turatia si cuplul de pornire trebuie sa fie mai mari pentru a nu avea parte de o pornire anevoioasa. Aceste probleme pot fi evitate cu ajutorul unei baterii de acumulator in stare buna.  

 • Cum functioneaza un electromotor?

  Modul de functionare al unui demaror este destul de simplu. Atunci cand se inchide circuitul electric pentru pornire, levierul de cuplare este actionat de solenoid. Pinionul de angrenare este impins in exterior pentru a se cupla cu volanta motorului. In acelasi timp se inchide si circuitul de alimentare al motorului electric care permite pornirea acestuia.

2019 © SMARTservice