fbpx

PROGRAMARE ONLINE

Faceti o programare online si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.

FACETI O PROGRAMARE
incarcat freon auto
incarcari freon auto

Incarcare freon

Verificarea sistemului de aer conditionat nu face parte din servisarea anuala a masinii dumneavoastra, asadar, ramane la latitudinea dumneavoastra cand se efectueaza.

Noi suntem de parere ca masina dumneavoastra ar trebui sa beneficieze de o reincarcare cu freon o data la doi ani. Pentru a va asigura un confort termic pe tot timpul anului in automobilul dumneavoastra, sistemul de climatizare trebuie sa functioneze in parametri normali, iar cea mai frecventa perturbare apare la nivelul agentului termic.

Daca sunteti de parere ca sistemul de climatizare are nevoie de servisare, puteti sa va convingeti urmarind cateva indicii simple, printre care si lipsa aerului rece. Acest semn apare cel mai des atunci cand sistemul de climatizare are nevoie de o incarcare cu freon. Tehnicienii nostri executa activitati de incarcat freon auto cu aparatura de ultima generatie, aducand nivelul agentului termic si al lubrifiantilor la cel specificat de producator, obtinandu-se astfel un plus de confort incontestabil.

Preturi

Incarcare freon 270 RON

CE NE FACE ALTFEL

Oferim o gama completa de servicii de reparatie si intretinere proprietarilor de vehicule in Barlad, jud. Vaslui. Va putem ajuta cu tot felul de interventii, de la schimbul de ulei pana la schimbarea motorului. Fiind un service multimarca, putem rezolva probleme atat la marci straine, cat si la cele autohtone.

 • Noi ne dorim sa ne aliniem munca in functie de viziunea dumneavoastra.
 • La noi, aveti parte de preturi si lucrari transparente.
 • Noi prestam servicii variate si de cea mai inalta calitate.
 • Noi investim constant in dezvoltarea echipei si a echipamentelor de care dispunem.
 • Noi va oferim garantie pentru lucrarile efectuate.

INTREBARI FRECVENTE

 • Cat de des trebuie sa se realizeze o reincarcare cu freon?

  Daca sistemul de climatizare este in stare tehnica buna si nu prezinta scurgeri, nu este nevoie sa realizati o incarcare cu freon auto mai repede de doi ani.

 • Ce cauzeaza un miros neplacut al sistemului de ventilatie?

  Atunci cand nu este folosit in parametri optimi de durata si temperatura, sistemul de ventilatie al masinii dvs. dezvolta diferite bacterii ce pot cauza mirosuri neplacute sau chiar alergii. Daca observati astfel de modificari, va recomandam o igienizare a sistemului de ventilatie.

 • Cat dureaza o reincarcare cu freon?

  Daca sistemul de climatizare nu prezinta defecte, durata unei incarcari cu freon este de aproximativ 30 de minute.

2019 © SMARTservice