fbpx

PROGRAMARE ONLINE

Faceti o programare online si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.

FACETI O PROGRAMARE
tester auto
diagnoza auto

Diagnoza auto

In prezent diagnoza auto este obligatorie in industria auto datorita progresului tehnologic din ultimii ani. SMARTservice Barlad pune la dispozitia clientilor servicii de diagnoza auto multimarca.

Atunci cand o componenenta gestionata de ECU se defecteaza, calculatorul sesizeaza problema si inregistreaza un cod de eroare ce poate fi citit cu ajutorul unui tester, fiind primul pas spre aducerea masinii dumneavostra in parametrii normali de functionare.

Resursele tehnice folosite in acest demers, dar si experienta profesionistilor nostri, ne recomanda pentru identificarea si rezolvarea oricarei probleme ce poate sa apara la nivelul motorului, transmisiei, sistemului electric, sistemului audio etc.

De cele mai multe ori, in acest proces se realizeaza functii de citire, interpretare sau stergere coduri de eroare, resetarea intervalelor de service sau verificarea parametrilor in care functioneaza diverse componente.

Avantajul principal al acestui procedeu este dat de exactitatea identificarii unei probleme a autoturismului examinat (in prezent putem examina modelele a peste 60 de producatori auto cu o vechime de pana la 20 ani)

Preturi

Diagnoza auto pana in 3.5 T 80 RON

CE NE FACE ALTFEL

Oferim o gama completa de servicii de reparatie si intretinere proprietarilor de vehicule in Barlad, jud. Vaslui. Va putem ajuta cu tot felul de interventii, de la schimbul de ulei pana la schimbarea motorului. Fiind un service multimarca, putem rezolva probleme atat la marci straine, cat si la cele autohtone.

 • Noi ne dorim sa ne aliniem munca in functie de viziunea dumneavoastra.
 • La noi, aveti parte de preturi si lucrari transparente.
 • Noi prestam servicii variate si de cea mai inalta calitate.
 • Noi investim constant in dezvoltarea echipei si a echipamentelor de care dispunem.
 • Noi va oferim garantie pentru lucrarile efectuate.

INTREBARI FRECVENTE

 • Cat dureaza procedeul de diagnoza auto?

  Din momentul in care se conecteaza testerul pe masina dumneavostra, producedura de diagnoza auto dureaza destul de putin. Asta deoarece testerul fiind capabil sa citeasca toate posibilele erori de-o data. Insa pentru a evita riscul de a astepta un timp indelungat, noi va sfatuim sa faceti o programare in prealabil.

 • Ce tipuri de testere folosim?

  Pentru majoritatea problemelor aparute, diagnoza se realizeaza cu un model de tester auto fabricat de Bosch, insa pentru detalii mai amanuntite, folosim testere auto specializate in functie de marca masinii dumneavoastra.

 • Se poate face diagnoza si pe masini mai vechi?

  Categoric, insa trebuie specificat ca exista doua tipuri de diagnoza auto: mecanica si electronica. Daca in cazul masinilor noi, diagnoza se realizeaza cu ajutorul unor softuri, in cazul masinilor mai vechi, diagnoza reprezinta de fapt verificarea mecanica.

2019 © SMARTservice